Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

 

FØLGENDE HANDELSBETINGELSER GÆLDER FOR ALLE KUNDER, DER KØBER SAGA COPENHAGEN PRODUKTER DIREKTE FRA www.sagacopenhagen.dk:

 

PERSONLIG DATA:

Vi hos Saga Copenhagen forstår virkelig, hvor vigtigt datapolitik / privatliv er. Derfor overholder vi EU’s seneste DATA Policy og alle personlige oplysninger, herunder men ikke begrænset til:


Navn
Adresse
Kontakt information
Betalingsinformation
Mm.


Opbevares sikkert og ikke solgt / brugt / offentliggjort til nogen tredjepart. Ifølge dansk lov skal Saga Copenhagen holde dine oplysninger i fem år, og efterfølgende bliver det slettet.
Vi handler under dansk og EU lov om databeskyttelse, og vi sørger for, at dine data er sikre med os.


På anmodning bedes du kontakte [email protected] for at se de personlige data, vi har gemt på dig.


Vi tilføjer automatisk din email til vores nyhedsbrevliste efter et vellykket køb. Du kan altid afmelde dig fra vores nyhedsbrevliste ved at klikke på “afmeld” i bunden af ​​e-mailen.

 

LEVERING, RETURNERING OG KLAGER:

 

Vi stræber efter at levere dine produkter inden for 2-4 arbejdsdage underlagt leveringsstedet. Hvis ordren er placeret inden for kl. 12.00 på en hverdag, gør vi vores yderste for at sende samme dag.
Hvis dine produkter ikke er modtaget indenfor 2-5 arbejdsdage, så kontakt os på [email protected]. Vi vil så sørge for at spore og spore din ordre.
Hvis pakken går tabt af en eller anden grund, sender vi en ny bestil så hurtigt som muligt.
Som virksomhedspolitik har du 30 dages returret, og hvis du opdager mangler på vores produkter, skal du returnere samme til nedenstående adresse inden for en rimelig tid i samme tilstand / kvalitet du har modtaget den i .:

Saga København IVS
Havnegade 98
5000-Odense C
Danmark
CVR: 39609037

Hvad angår mulige klager over vores kvalitet, syning mv. Kontakt os på [email protected] – Vi gør vores yderste med hensyn til kvalitetskontrol af alle vores produkter. Vi vil ikke sælge varer, som ikke er i overensstemmelse med kvaliteten, Vi, som firma lover og står for. Ved modtagelse af et produkt med fejl, vil vi uden at tøve, erstatte eller refundere eventuelle beskadigede / dårlige kvalitetsvarer inden for to måneder. Som kunde har du 24 måneders garanti, og hvis du måske har en klage samme, vil du blive taget vare på så hurtigt som muligt. Men det samme skal informeres “inden for en rimelig tid”, efter at du har opdaget fejlen.

KØB PÅ SAGACOPENHAGEN.DK:

Du kan kun købe vores produkter via vores hjemmeside eller via vores forhandlere over hele verden. Vi som Saga Copenhagen bestræber os på at få vores hjemmeside opdateret til enhver tid, og vi udvikler løbende nye produkter, som du muligvis vil se på vores Instagram-profil som “forhåndsvisninger”. Disse produkter vil sandsynligvis være tilgængelige i vores butik abt. 2-4 måneder efter.
De viste priser på vores hjemmeside er alle incl. Moms / skatter og priserne er alle markedsrelaterede. Når du har bekræftet vores køb, modtager du en købsbekræftelses-email.

Vi holder os Uden at det berører eventuelle mulige offentliggjorte fejl med hensyn til pris, tilgængelighed, savnet leveringen. Hvis du har bestilt en ordre og produktet er i mellemtiden “udsolgt”, vil vi kontakte dig og refundere beløbet.


Vi tilbyder forskellige betalingsmetoder som angivet nedenfor:


Danske udstedte kreditkort og Mobile pay-no charge
Visa (1,45%)
Visa Electron (1,45%)
MasterCard (1,45%), Maestro (1,45%)
Andre kreditkort: (2,75%)


Kreditkortgebyret indgår i vores endelige opgørelse, og det samlede beløb trækkes fra dit kreditkort, når ordren er afsendt fra vores lager. Vores betalingsopsætning sikrer, at intet beløb, der er større end ordrebeløbet, kan trækkes fra dit kreditkort.