Persondata politik

Hos SAGA Copenhagen ApS prioriterer vi datasikkerhed og fortrolighed højt. Nærværende persondatapolitik fastlægger klare retningslinjer for SAGA Copenhagen's måde at behandle dine personoplysninger på. 

Når du foretager et køb på SAGA Copenhagen’s Webshop beder vi om følgende data: 
Navn / Adresse / Telefon nummer / Email

Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig.  

Personoplysninger registreres hos SAGA Copenhagen. Vi bruger udelukkende din persondata til at kunne behandle din ordre. Din information vil blive gemt i 5 år, hvorefter det vil blive slettet.  

Alle informationer du giver os, bliver udelukkende brugt til at sikre den bedst mulige købsoplevelse for dig. Alle informationer er fortrolige og behandles efter den gældende persondatalovgivning.  

Når vi bruger persondata fra webshoppen, gør vi det udelukkende med dit samtykke, og du bliver informeret om hvilke data der indhentet og hvorfor.  

Som registreret hos SAGA Copenhagen ApS, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig og få dem slettet. Disse rettigheder har du efter persondataloven. 

E-mail adresser, som vi har modtaget med dit samtykke ifm. at sende nyhedsmails. Du forbliver på listen til du enten selv afmelder dig eller beder os afmelde dig. 

Information givet til SAGA Copenhagen ApS vil hverken blive videregivet eller solgt til nogle tredjeparts aktørervi opbevare ingen sensitive persondata i vores system.  

Disse regler gør sig gældende efter reglerne udstedt af den danske databeskyttelseslovgivning og enhver henvendelse i denne forbindelse kan rettes til SAGA Copenhagen’s mail info@sagacopenhagen.dk  

Vi ændre vores rettigheder løbende, foretager vi markante ændringer, vil vi gøre opmærksom på dette på vores hjemmeside.  

Cookies 
Cookies er nødvendige for at køre webshoppen og give dig en god købsoplevelse. Cookies giver os en smule indsigt i hvordan du bruger vores webshop, og de forbedrer oplevelsen online for både dig og os. Vores specifikke cookies måler trafikken og interageren med indhold på shoppen. Når du browser på siden, vil du blive bedt om at acceptere cookies. 

De fleste browsere er indstillet til at acceptere cookies. Hvis du ønsker det, kan du sætte dine browserindstillinger til at afvise cookies. Gør du dette, skal du blot være opmærksom på, at du ikke vil kunne udnytte alle funktionaliteter på siden. 

Beskyttelse af indhold 
SAGA Copenhagen ApS forsøger hele tiden at opdaterede korrekte informationer på siden. Uheldigvis kan der forekomme fejl på siden, som produkter, der er udsolgte, står til forkert pris eller lignende utilsigtede fejl. Vi forbeholder os retten til ikke at være bundet til disse, og hverken SAGA Copenhagen ApS medarbejdere eller repræsentanter for virksomheden kan holdes ansvarlig for disse. 

Spørgsmål? 
Har du nogle spørgsmål eller kommentarer
Kontakt os på : info@sagacopenhagen.dk